مرکز مشاوره رها:88971606
مسائل ساده را پیچیده نکنید.
کسی که به باور و پشتکار خود اعتماد دارد، ارزشی برای شانس قائل نیست.
هر آنچه را که ذهن انسان بتواند تصور و باور کند، میتواند به آن دست یابد.
برای رسیدن به هر موفقیت فردی، ابتدا باید تغییری در باورهای خود ایجاد کرد.
هوشمندی،توانایی سازگاری با تغییرات است.
کوچکترین اقدام، بهتر از بزرگترین تصمیم است.
بهترین راه برای پیش بینی آینده ات، ساختن آن است.
اهدافتان را با توجه به توانایی های فعلی خود انتخاب کنید.
آخرین آزادی ما انسانها این است که نگرش خود را در هر شرایطی خود انتخاب کنیم.
زندگیتان با شانس بهتر نمی شود بلکه با تغییر بهتر می شود....
زندانی گذشته ات نباش،معمار آینده ات باش.
انسان ... به هر چه که اراده کند خواهد رسید .... اندیشه آدمی سازنده زندگی اوست
با انکار وجود یک زخم، شما نمی توانید آن زخم را ترمیم کنید.
چهارشنبه هفتم مرداد ماه 1388 کنگره علمی همسرآزاری با هدف بررسی سیاستگذاریهای اجتماعی در حوزه خشونت علیه زنان، علل زمینهساز و راهکارهای پیشگیری از آن با مشارکت دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی و سازمان پزشکی قانونی در ستاد بهزیستی کشور برگزار شد.
در این کنگره یک روزه که پزشکان و متخصصان سازمان پزشکی قانونی و کارشناسان دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی حضور داشتند علاوه بر کلیات مقوله همسرآزاری، پژوهشهای پزشکی قانونی در همسرآزاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر قهرمانینژاد در این همایش گفت: اصلیترین و مهمترین پایه مدنیت، مسأله تشکیل خانواده است و اساس عالم بر مبنای زوجیت آفریده شده و اگر از تمام پدیدههای عالم، مسأله زوجیت را بگیریم این پدیدهها خاصیت خود را از دست میدهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ابزار کلامی محبت و علاقه همسران در اسلام اشاره کرد و گفت: در بحث خانواده در اسلام، احادیث و روایات متعددی وجود دارد و در آنها به عشق و علاقه و ابراز محبت کلامی بین همسران اشاره شده و بر دوام محبت بین زن و شوهر تأکید شده است.
در ادامه سیدحسن موسویچلک گفت: وقتی عملکرد اورژانس اجتماعی را در سال گذشته مرور کردیم، متوجه شدیم که 35 درصد فراوانیها مربوط به خشونتهای خانگی شامل همسرآزاری، کودکآزاری و سالمندآزاری است و در حوزه همسرآزاری محور کار دفتر ما، سیاستگذاری اجتماعی در حوزه خشونت علیه زنان است.
وی با اشاره به نکاتی در مورد همسرآزاری ادامه داد: اصل اول این است که خشونت محدود به یک جامعه خاص نیست و اصول بعدی در این حوزه عبارت است از محدود نبودن به درون خانواده، پذیرفتن خشونت خانوادگی به عنوان یک واقعیت اجتماعی، غیرممکن بودن کنترل خشونت بدون بررسی سایر زمینههای مرتبط، و پذیرفتن اینکه خشونت موضوعی فرابخشی است.
دکتر آزیتا خاتمی سرپرست بخش زنان اداره معاینات بالینی سازمان پزشکی قانونی سخنران دیگر کنگره بود که در مورد همسرآزاری، کلیات، علل زمینهساز و راهکارهای پیشگیری از آن صحبت کرد.
دز ادامه آرمیندخت احمدی کارشناسارشد روانشناسی بحث خود را با عنوان آسیبهای روانی ناشی از همسرآزاری ارایه کرد و گفت: از نظر سازمان بهداشت جهانی (W.H.O)همسرآزاری، از آسیبهای اجتماعی پنهان است و خشونت خانگی به خصوص همسرآزاری، پدیدهای است که از آن به عنوان یک معضل بهداشتی یاد میشود و این نوع خشونتها (به خصوص علیه زنان)نوعی خشونت نسبت به بشر و نوعی جنایت تلقی شده است.
این کنفرانس یک روزه با همکاری معاونت امور اجتماعی سازمان بهزیستی و سازمان پزشکی قانونی با موضوع همسر آزاری روز چهارشنبه 7 مردادماه در سالن اجتماعات ستاد سازمان برگزار شد.
http://www.womenrc.ir/News/36855.htm